ویژه خواهران و برادران اهل سنت- بسیاری از ما انسان ها گاهی خطا میکنیم و خود را معصوم نمیدانیم و قائل به ممکن الخطا بودن انسان ها هستیم . خوب این انسان خطاکار گاهی اوقات در منجلاب گیر میکند تنها راه خروجش را درگاه خداوند متعال میبیند زیرا که فطرت انسان خداجویی است . و راه ورود و خروج از همه چیز خدا است . پس به سوی او حرکت میکند. اما مشکلش که حل شد خدا فراموش می شود و دوباره خطا میکند . اما آیا باز آبرویی نزد خدا دارد ؟
خداوند میگوید اگر هزار بار توبه شکستی باز به سوی من بیا . او ارحم الراحمین است . هرچند بار که توبه شکستی باز به سوی او می روی اما پای رفتن نداری شرمنده و خجلی ، چه میکنی؟
درخانواده وقتی خطایی میکنی به عنوان مثال میگویی به مادر بگویید مرا حلال کند ببخشد . به پدر بگویید منظوری نداشتم . به خواهرم بگویید خوشبختیش آرزویم است . به برادرم بگویید شرمنده اش هستم همیشه. اما چرا خودت این ها را نمیگویی ؟ چرا واسطه؟؟؟
وقتی میخواهی جای بزرگی بروی با شخصی می روی که آن بزرگ را بهتر و بیشتر از تو می شناسد و حرمت و عزت و آبرویی جای او دارد و این ها همه طبیعی است این ها همه ذاتی و فطری است .
پس ایرادی به توسل و شفاعت نمی توان گرفت در تاریخ نمونه بسیار داریم به عنوان مثال:
قال رسول اللَّه صلى الله علیه وآله وسلم : «یشفع یوم القیامة. الانبیاء ثم العلماء ثم الشهداء». (سنن ابن ماجه / 2 / 1443)
عوامل شفاعت
الف - سجده ى زیاد؛ قال رسول اللَّه صلى الله علیه وآله وسلم : «... فاعنىّ بكثرة السجود».
شخصى از پیامبر درخواست شفاعت كرد، حضرت فرمود مرا كمك كن به اینكه سجده زیاد انجام دهى. (مسنداحمد/500/3)
ب - یادگیرى قرآن كریم؛ قال رسول اللَّه صلى الله علیه وآله وسلم : «تعلّموا القرآن فانّه شافع لاصحابه یوم القیامة».
قرآن را یاد بگیرید، زیرا در قیامت براى اصحاب خود شفاعت مىكند . (مسند احمد / 5 / 251)
ویژه خواهران و برادران اهل سنت -قیاس طبق نظر علمای بزرگ اهل سنت مورد پذیرش است و این که از علم قیاس ( مقایسه کردن ) یا از علم تمثیل ( مثال زدن ) استفاده شود در بیان موضوعات و شرح و بسط و توضیح مسائل وارده جایز معتبر است.
استفاده از قیاس صحیح پس از روشن شدن علت میان اصل و فرع و نبود فرق آشکار و مخفی و معارض معتبر هیچگونه اشکالی به آن وارد نیست. چنان که ابن تیمیه رحمه الله علیه در (( رساله القیاس)) صفحه (10) می گوید : " قیاس یک واژه کلی است که شامل قیاس صحیح و قیاس فاسد می شود و قیاس صحیح در شریعت اعتبار دارد. "
شاگرد ایشان ابن قیم جوزی رحمه الله علیه در (( اعلام الموقعین)) جلد یک صفحه ( 120 ) می گوید: " اصحاب پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم در مورد استدلال از قیاس ، اتفاق نظر داشتند . قیاس یکی از قواعد شریعت به شمار میرود و هیچ فقهی از آن بی نیاز نخواهد بود . "
ابن عبدالبر در کتاب ارزشمند خود (( جامع البیان العلم و فضله)) جلد 2 صفحه (172) می گوید: " ای برادر ! بر تو است که اصول را فراگیری و به آن توجه کافی نمایی چرا که هرکس به احکام صریح قرآن و سنت اهتمام بورزد و از سخنان فقها نیز در راه اجتهاد و تفسیر کلمات و جملات مشترک المعنی کمک بگیرد البته از هیچ کدام ز آنان کورکورانه تقلید ننماید و به بهانه این که گذشتگان بر سنت اشراف داشته و همه چیز را گفته اند دست از تحقیق بر ندارد بلکه همانند آن ها به تحقیق و بررسی بپردازد و در پی فهم مسائل بوده و خود را مرهون آنان به خاطر افاداتشان دانسته از آنان به خاطر اینکه اکثر سخنانشان درست بوده است قدردانی نماید و آن ها را از لغزش معصوم نپندارد ( همانطور که خودشان نیز خود را چنین نپنداشته اند ) به راستی چنین کسی موفق و راهرو سلف صالح و پیرو سنت پیامبر و اصحاب بشمار می رود .
اما کسی که پا فراتر نهد و به خود زحمت تحقیق در مورد سخنان فقها نداده ، از آنچه ذکر کردیم اعراض نماید و با رای خویش به مبارزه با اصول ثابت بپردازد و آن ها را با مقیاس ذهن خود بسنجد پس خود گمراه شده ، دیگران را نیز به گمراهی خواهد کشاند و نیز کسی که همه این ها را نادیده گیرد و بدون علم مبادرت به صدور فتوا نماید کورتر و گمراه تر است . "
***************
فماذا بعد الحق الا الضلل
بعد از حق چیزی جز گمراهی نیست
سوره یونس آیه 32
حالا بزرگواری که وبلاگ زده ای و دوره راه می افتید که ملت رو ارشاد کنی ابتدا به حرف علمای خودت توجه کن ، یاد بگیر بیاموز بعد کل این ملت در خدمت شما .
آثاری که در روایات برای قیام موعود آخرالزمان برشمرده شده است:
1.ثروتها بطور مساوی تقسیم میشوند
هنگامیکه بواسطه ظهور امام زمان دنیا پر از عدالت شود،ثروتهای جهان بطور مساوی تقسیم خواهد شد؛چنانچه امام محمد باقر فرمودند:وقتی قائم ما اهل بیت قیام کند،ثروت را بطور مساوی تقسیم میکند و عدالت را در میان مردم پیاده مینماید.1
2.رضایت و خشنودی همگانی است
رسول اکرم میفرمایند:ساکنان آسمان ، مردم زمین ، پرندگان هوا، درندگان صحراها و ماهیان دریاها - همه و همه - از او خشنود خواهند بود.2
3.فقر و بی نوایی ریشه کن خواهد شد
در پرتو عدالت حضرت بقیه الله ، عموم مردم بی نیاز خواهند شد،چنانچه در حدیث آماده است ،زمانی برای مردم پیش می آید که انسان صداقت از طلا را با خود بر می دارد؛تا آنها را در راه خدا انفاق کند،ولی نیازمندی را پیدا نمیکند که این صدقه را قبول کند.3
4.همه مردم در امنیت بسر خواهند برد؛
چنانچه امیرالمومنین میفرمایند:دشمنی از دلها زدوده میشود،درندگان و چهار پایان با یکدیگر سازش میکنند،یک زن طبقی بر سر گذاشته و از عراق تا شام (از شرق تا غرب) تنها سفر میکند،همه جا قدم بر سرزمین سبز و خرم میگذارد،در حالیکه درنده ای او را نمی آزارد و دچار ترس و وحشت نمیشود.4
بعد مسائل کلی مطرح شد.ایشان در همه حرفها،تاکیدش روی مسائل اخلاقی بود.
یادم نمیرود؛قبل از اینکه وارد این جلسه شوم ،وضو گرفتم و دو رکعت نماز خواندم و گفتم:خدایا خودت از نیت من باخبری؛هرطور صلاح میدونی اینکارو به سرانجام برسون.بعدها در دست نوشته های او هم خواندم که نوشته بود:برای جلسه خواستگاری با وضو وارد شدم و همه کارها را به خدا واگذار کردم.
زن هنوز کاملا وارد اتوبوس نشده بود که راننده ناغافل در رو بست و چادر زن لای در گیر کرد. داشت بازحمت چادر رو بیرون میکشید که یه زن نسبتا بدحجاب طوری که همه بشنوند گفت: آخه این دیگه چه جور لباس پوشیدنه؟ خودآزاری دارن بعضی ها !
زن محجبه، روی صندلی خالی کنار اون خانم نشست و خیلی آرام طوری که فقط زن بدحجاب بشنوه گفت:
من چادر سر می کنم ، تا اگر روزی همسر تو به تکلیفش عمل نکرد ، و نگاهش را کنترل نکرد ، زندگی تو ، به هم نریزد . همسرت نسبت به تو دلسرد نشود. محبت و توجه اش نسبت به تو که محرمش هستی کم نشود. من به خودم سخت می گیرم و در گرمای تابستان زیر چادر از گرما اذیت می شوم، زمستان ها زیر برف و باد و باران برای کنترل کردن و جمع و جور کردنش کلافه می شوم، بخاطر حفظ خانه و خانواده ی تو.
من هم مثل تو زن هستم. تمایل به تحسین زیبایی هایم دارم. من هم دوست دارم تابستان ها کمتر عرق بریزم، زمستان ها راحت تر توی کوچه و خیابان قدم بزنم. اما من روی تمام این خواسته ها خط قرمز کشیدم، تا به اندازه ی سهم ِ خودم حافظ ِ گرمای زندگی تو باشم. و همه اینها رو وظیفه خودم میدونم.
چند لحظه سکوت کرد تا شاید طرف بخواد حرفی بزنه و چون پاسخی دریافت نکرد ادامه داد: راستی… هر کسی در کنار تکالیفش، حقوقی هم دارد. حق من این نیست که زنان ِ جامعه ام با موهای رنگ کرده ی پریشان و لباسهای بدن نما و صد جور جراحی ِ زیبایی، چشم های همسر من را به دنبال خودشان بکشانند.
حالا بیا منصف باشیم. من باید از شکل پوشش و آرایش تو شاکی باشم یا شما از من؟
زن بدحجاب بعد از یک سکوت طولانی گفت: هیچ وقت به قضیه این طور نگاه نکرده بودم … راست می گویی. و آرام موهایش رو از روی پیشانیش جمع کرد و زیر روسریش پنهان کرد.
✿
مقام معظم رهبری:
اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم،رییس فضای مجازی کشور میشدم!
رایانه ها و فضای مجازی و سایبری که الان در اختیار شماست،
اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید ،میتوانید یک کلمه حرف درست خودتان را
به هزاران مستمعی که شما را نمیشناسند ،برسانید!
این فرصت فوق العاده ای است؛
مبادا این فرصت را ضایع کنید !
اگر ضایع شد خداوند متعال از من و شما روز قیامت سوال خواهد کرد!
1391/7/20
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم،جز خدا"شهیدابراهیم هادی"
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
شهادت تیر و ترکش نیست؛آنروز که خدا را باهمه چیز و در همه جا دیدیم و نشان دادیم،شــــــهـــیــــد شده ایم
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
در زمین عشـــقـــی نیست که زمینت نزند،آســمــــان را دریاب
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
تنها و تنها خــــــداست که می ماند